Elk gebit verdient
de juiste zorg

Bij een tandheelkundige behandeling is het nodig dat uw tandarts op de hoogte is van uw algemene gezondheidstoestand. Daarbij worden een aantal vragen gesteld ivm medische en tandheelkundige gegevens.

Het is zeker ook belangrijk om te vermelden welke geneesmiddelen gebruikt worden met de juiste dosering en of er allergieën zijn t.o.v. geneesmiddelen, tandheelkundige producten, latex, ... .
Tandartsenpraktijk Kristof Vercaemst Kortrijk

Een eerste
bezoek

  • Print het anamnesedocument uit dat u hieronder kan downloaden, vul het zorgvuldig in en geef het af bij je eerste of volgende afspraak.
  • Breng je identiteitskaart mee bij je eerste consult, zo hebben we direct de correcte gegevens om een nieuwe fiche aan te maken.
  • Er worden enkele röntgenfoto’s gemaakt die de toestand van je gebit in kaart brengt. 
  • Er wordt ook gevraagd naar je wensen en noden i.v.m. je bezoek.
behandeling van tanden in kortrijk

Behandel
plan

Aan de hand van vorige gegevens wordt dan een behandelplan voorgesteld. Voor uitgebreide behandelingen en uitgebreid esthetisch of restauratief werk wordt bij voorkeur een extra afspraak vastgelegd voor de bespreking.
Afspraak maken tandarts kortrijk

Uw
afspraak

Afhankelijk van het behandelplan kunnen dan één of meerdere afspraken worden vastgelegd. Afspraken kunnen telefonisch gemaakt worden op telefoonnummer 056/35.93.77 of online.

Indien je een gemaakte afspraak niet kan nakomen, gelieve dan minstens 24u op voorhand telefonisch te verwittigen. Bij niet-annuleren zijn we gerechtigd de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen. Bij herhaaldelijk niet nakomen van een afspraak zal geen nieuwe afspraak kunnen gemaakt worden.

tandbehandeling kortrijk

Betaal
mogelijkheden

Betalen kan contant of met de kaart (bancontact/maestro) telkens na afloop van de behandeling. Wij accepteren geen creditkaarten.

Bij uitgebreid prothese-, kroon-en brugwerk en esthetisch werk wordt bij het begin van de behandeling een voorschot van 50% gevraagd. Het saldo wordt dan verrekend bij het plaatsen van het werk.

Bij orthodontisch werk wordt bij de bespreking een betaalschema opgesteld.


Hoe betalen bij de tandarts in Kortrijk

Een afspraak annuleren.

Indien een gemaakte afspraak niet kan nagekomen worden gelieve dan minstens 24u op voorhand te verwittigen.

©2019 Tandartsenpraktijk Vercaemst I studio-nomad.be